• English
  • Magyar
Látogatók: 29985
.

A projekt azonosító száma: KMOP-1.1.4-09-2009-0027

 

 

A VT Logistic Kft. jelen projekt keretében egy Magyarországon egyedülálló, dinamikus speditőri program kifejlesztését célozta meg. A megoldás a teljes logisztikai munkafolyamatot vezérli úgy, hogy nemcsak a kommunikációs kapcsolatokat menedzseli, hanem az adatforrásból (járművek, közlekedési adatbázisok stb.) származó adatokat feldolgozva alternatív folyamatokat épít fel, és az ezek közötti választást támogatja. A rendszer a használók számára percre pontos információkkal szolgál a szállítmányok helyzetét, állapotát illetően.

 

Projekt leírás:

 

1 Ütem- Igényfeltárás, felhasználói specifikáció elkészítése:

 

- a koncepcionális tervek elkészítése;

- adatvédelmi szempontok megvizsgálása, adathozzáférési koncepció kialakítása;

- a protokollok elektronikus megjelenítését és kezelését lehetovétevo formális leírás alapelemeinek kutatása a protokoll leírásokban, a kialakított keretrendszer segítségével, formális leírás kialakítása, protokollok átfordítása;

- a rendszer központi alaprendszerének megtervezése;

- a szükséges terminálok (végponti eszközök) specifikációja;

- a rendszer központjának kezelését lehetové tevo funkcionalitás megtervezése.

 

2 Ütem - Architektúra megtervezése:

 

Az igényfeltárás, felhasználói specifikáció elkészítése feladat során elkészült dokumentációk alapján a rendszertervek továbbvitele a részletes fizikai (modul) tervekig.

 

3 Ütem - Kezeloi felület fejlesztése:

 

Ebben a feladatban webes programozással létre kell hozni, ki kell alakítani mind az üzemeltetéshez szükséges adminisztrátori felületet és folyamatkezelést, mind a felhasználói felületet. Ez utóbbinál elsodleges szempont a könnyu kezelhetoség és a rugalmas konfigurálhatóság. Több termináltípushoz is kialakításra kerül a grafikus megjelenítés (mobiltelefonok, palmtopok, számítógépek).

 

4 Ütem - Middleware implementálása:

 

A middleware rendszerben történik meg az integrálása a különbözo rendszerelemeknek. Az itt kialakított ún. connector-ok fogadják a megfelelo protokollokkal érkezo adatokat, megtörténik a tárolás, majd az elofeldolgozás után egy interfészen keresztül a központi modulban történik meg a megjelenítéshez szükséges adatfeldolgozás. Az információk a tárolás után rendelkezésre állnak a kezeloi felület modul számára.

 

5 - Rendszerintegráció, tesztelés, beüzemelés:

 

Az egyes elemeket és modulokat a helyszíni telepítés során kell integrálni egy biztonságosan és hibamentesen muködo egységgé, ezért a fejlesztés során rendszerintegrációs munkatervet kell kidolgozni, tesztelni. Ezen dokumentum alapján kell majd a helyszíni telepítést elvégezni és dokumentálni. Olyan folyamatot kell felépíteni, hogy az üzemeltetés során a karbantartás és javítás minél egyszerubb legyen.

 

Közreműködők neve, elérhetősége:

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség mint Támogató

1077, Budapest, Wesselényi u. 20 – 22.

www.nfu.hu

 

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. mint Közremüködő szervezet

Székhely: 1139, Budapest, Váci út 83.

Postacím: 1539, Budapest, Pf.: 684.

www.magzrt.hu

 

Kedvezményezett neve, elérhetősége:

 

VT Logistic Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 1037, Budapest, Csillaghegyi út 19-21.

Postacím: 1037, Budapest, Kunigunda u. 60.

www.vtlogistic.com

 
 
© 2009 www.vtlogistic.com
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.

www.studentsdesign.de